Petitchef
Not yet a member
Forgotten password ?  
PETITCHEF
Advanced search

NASI TOMATO

By SWEET CUPPIES
(4.20/5 - 5 votes)



Memandangkan sekarang ni musim cuti sekolah...dah tak terkejar ke sana ke mari...maka semangat memasak pun datang membuak-buak lah (he..he..he..).Hari ni menu kak xana ialah nasi tomato dengan lauk sampingannya masak ayam merah. Nasi tomato ni tak guna perencah ready-made tau!! Ni, original dari air tangan sendiri...guna beras basmati lagi... begitu juga dengan lauknya.Hari-hari asyik jamu anak-anak makan nasi putih je...bila dah cuti panjang ni,jamu depa nasi tomato lah pulak kan....


Purple Sign
glitter graphics
,

Imprimer cette page
By SWEET CUPPIES (Visit website)






Rate this recipe:


RECIPES


Related recipes



Cooking Units Converter



Yummy or Yucky

Mango kulfi

Mango kulfi
yucky
yummy